Kurzy zavařování

Zatím jedinný kurz, který letos organizujeme bude 9.6 od 9 do 17 hodin v provozovně v Golčově Jeníkově a bude to kurz pro zemědělce/ farmáře - O zpracování ovoce a zeleniny organizovaný pro ASZ společně s Milanem Kouřilem. Obsahem bude i ukázka provozu (v té době asi rebarbora a jahody nebo třešně). Probereme stavební podmínky pro provoz, HACCP, provozní praxi, značení potravin, vedení záznamů apod. Milan Kouřil odpřednáší možnosti dotací na investice do zpracování na farmách.

 

Ukázky z akcí:-))

A taky bylinkové kurzy v Kutné Hoře - zima byla, tma byla, ale odradit jsme se nenechaly:-) http://www.svoboda.info/nevzhlednou-betonovou-terasu-u-zs-jana-palacha-v-kutne-hore-premenili-na-prirodni-ucebnu/

Fotky u nás na fb z Kurzu na Toulcově dvoře: https://www.facebook.com/pg/ekostatek/photos/?tab=album&album_id=825822450791583

 

Netušila jsem, že tohle existstuje a našla jsem to nedávno - stará přednáška pro MAS Nízký Jesník a regionální centrum Pro-Bio Moravská Brána z roku 2013, až při sledování jsem si uvědomila, že je tam pár věcí, které asi neměly být zaznamenány na kameru.

https://www.youtube.com/watch?v=bxwfvUBF7UU

 

Přednáška o prodeji faremních produktů v Plzni s Honzou Valeškou

http://www.envic-sdruzeni.cz/potraviny-gastronomie/kurzy/prodavejte-faremni-produkty-efektivne.htm#pphoto[f1_123]/4/

 

Jednou jsme jeli přednášet až na hranice Maďarska, jsem moc ráda, že není záznam hlavně z večerní družby (prostě Slováci aj z Maďarského pomezia sú bratia)

http://www.mladyfarmar.sk/node/38

Kurzy zavařování